LEDIGA JOBB

JOBBA HOS OSS

TRANSPORTLEDARE


Vi expanderar och behöver förstärka organisationen. Vill du vara med på vår expansiva resa i en nystartad tjänst där du får vara med och påverka från första dagen?


Vi söker dig som strävar efter att använda resurser på ett optimalt sätt. Du har en organisatorisk förmåga och du vill verka i en strukturerad arbetsmiljö. För dig är det en självklarhet att lösa de problem som uppstår och du är en slutförare. Att utveckla goda relationer med såväl transportörer, kunder som medarbetare ligger i din natur. Att verka i en snabb miljö med tvära omkast är en förutsättning. I vår organisation kommer du långt med ett högt engagemang, ett välstrukturerat arbetssätt och en inspirerande framtoning.

Tjänsten som transportledare innebär att planera och kontrollera våra transportflöden. Du ansvarar för bokning, planering och uppföljning. Du kommer att utveckla och underhålla befintliga kund- och transportkontakter genom framförallt telefonkontakt. Tjänsten kommer att vara helt nystartad, vilket innebär att du även kommer få möjlighet att vara med från start vid implementering av ett nytt transportledningssystem. Din uppgift är att våra transporter blir effektivast möjliga.

Du kommer att vara placerad på vårt huvudkontor i Karlstad. Du ska ha god erfarenhet av transportledning sedan tidigare och ha ett brett kontaktnät i branschen.

Vill du bli en del av vårt team? 
Vi ser fram emot din ansökan redan idag! Vi arbetar med löpande urval. Vid frågor angående tjänsten är du välkommen att kontakta Louise Sandahl (administrativ chef) 0703-41 79 41. 

Vi vill ha in din ansökan senast den 30/11.

SÄLJARE


Vi expanderar och behöver förstärka säljorganisationen. Vill du vara med på vår expansiva resa och bli vår första säljare stationerad i Göteborgsregionen?


Vi söker dig som brinner för att göra affärer och nå uppsatta mål. Du är bra på att planera din tid och att nå resultat. Du strävar efter en effektiv tillvaro där du har kontroll över situationen och du avslutar det du har påbörjat. Du är en individualist, men har ett säljteam med högt i tak i ryggen. I vår organisation kommer du långt om du har ett högt engagemang, är lojal mot dina kollegor och har en trygg framtoning.

Tjänsten som säljare innebär att du ska identifiera och lösa kunders behov och utifrån dessa leverera rätt produkter och tjänster till kund. Kunderna är byggföretag, markkonsulter och större industrier, vilket innebär resor i tjänsten, men även möjligheten att få uppleva många spännande möten med olika typer av människor och verksamheter. Det du ska sälja är tjänster inom avsättning av större avfallsflöden.
Du kommer att vara placerad på vårt lokalkontor i Göteborg, men du befinner dig oftast ute på fältet. Körkort är ett krav. Det är meriterande med liknande erfarenheter.

Vill du bli en del av vårt team? Vi ser fram emot din ansökan redan idag! Vi arbetar med löpande urval. Vid frågor angående tjänsten är du välkommen att kontakta Stefan Seefeldt (försäljningschef) 0703- 41 08 86.

Vi vill ha in din ansökan senast den 30/11.

PROJEKTLEDARE


Vi expanderar och behöver förstärka organisationen. Vill du vara med på vår expansiva resa och bli projektledare för våra byggprojekt med inriktning markkonstruktion?

Vi söker dig som baserar ditt resonemang på fakta samtidigt som du ständigt strävar efter att använda resurser på ett optimalt sätt. Du är bra på att planera din tid och uppnå resultat. Du ses som en påläst och nyfiken person som strävar efter en effektiv tillvaro där du har kontroll över situationen. Att alltid avsluta det du påbörjat är en självklarhet för dig samtidigt som du vill verka i en organisation som ser din fulla potential. I vår organisation kommer du lång om du har ett högt engagemang, är handlingskraftig och har en målfokuserad framtoning.

Tjänsten som projektledare innebär att du driver våra byggprojekt med hjälp av våra underentreprenörer. Du ansvarar för ekonomisk uppföljning, resursoptimering och att tidplaner följs. Du kommer att underhålla våra kundrelationer genom deltagande på byggmöten. Våra byggprojekt innefattar markkonstruktioner såsom sluttäckning av deponier.

Du kommer att vara placerad på vårt huvudkontor i Karlstad, men du befinner dig ofta ute på fältet. Du är byggnadsingenjör eller motsvarande och har erfarenhet från bygg och mark samt ett stort miljöintresse. Körkort är ett krav.

Vill du bli en del av vårt team? Vi ser fram emot din ansökan redan idag! Vi arbetar med löpande urval. Vid frågor angående tjänsten är du välkommen att kontakta Joakim Klintred (VD) 0703-41 77 23.

Vi vill ha in din ansökan senast den 30/11.

JOBBANSÖKAN