Lediga jobb

Vi söker en logistikansvarig

Nu tar vi nästa steg för att expandera vår organisation och söker dig som vill arbeta som Logistikansvarig! I befattningen ingår ett helhetsansvar för att leda och utveckla arbetet med att optimera våra system samt transporter avseende ekonomi, resursutnyttjande samt med fokus på att långsiktigt minska klimatpåverkan. Du är ett stöd i logistikfrågor till hela organisationen avseende prissättning och förhandlingar
samt anbudsläggning.

Driftledare med maskinförarkompetens sökes

Just nu söker vi dig som vill arbeta som driftledare hos oss. Arbetet som Driftledare är hos oss förenat med ett stort ansvar för våra produktionsanläggningar av mesakalk: Aspa Bruk och tillhörande mellanlagringsenhet i Olshammar. Du är därtill behjälplig i arbetet under kalkspridningssäsong med maskinkörning. 

Erfarenhet och kompetens

Vi är stolta över att ha all kompetens och erfarenhet vi behöver inom företaget. Vi hanterar allt från planering, budgetering och projektering av olika projekt till spridning av jordförbättringsprodukter, konstruktion av deponier samt drift av egna anläggningar. 

Är du vår nya stjärna?

Vi är alltid på jakt efter nya duktiga, drivna och positiva medarbetare som vill vara med och skapa ett mer hållbart samhälle!

Är du intresserad av att arbeta med oss är du alltid välkommen att skicka in en spontanansökan.

För dig som studerar

Söker du efter ett spännande företag att skriva ditt exjobb på? Eller letar du kanske efter en praktikplats alternativt sommarjobb? Vi på Mewab ser väldigt positivt på nya kontakter med utbildningar som går i linje med våra inriktningar. Läs mer här!