Lediga jobb

Är du vår nya Produktchef Kalk?

Tjänsten som Produktchef Kalk innebär framför allt att leda teamet inom kalk och samordna teamets operativa arbete. Ditt ansvar innefattar även att utifrån en strategisk plan för kalkförsäljningen operativt fördela resurser inom teamet och tillse att ni gemensamt når uppsatta mål. 

Vi söker traktorförare - vill du bli en i gänget för vår kalkspridning? 

Vi söker ett antal traktorförare för att stärka upp befintligt team för vår kalkspridning i södra Sverige. Din främsta arbetsuppgift är att köra traktor och att sprida kalk på åkermark. Vi erbjuder dig ett fritt arbete där du får arbeta självständigt, med stor möjlighet att påverka vägen mot målet. Du får ett gäng trevliga och nyfikna kollegor som också brinner för att tillsammans med dig, skapa långsiktigt hållbara lösningar inom den gröna näringen. 

Erfarenhet och kompetens

Vi är stolta över att ha all kompetens och erfarenhet vi behöver inom företaget. Vi hanterar allt från planering, budgetering och projektering av olika projekt till spridning av jordförbättringsprodukter, konstruktion av deponier samt drift av egna anläggningar. 

Är du vår nya stjärna?

Vi är alltid på jakt efter nya duktiga, drivna och positiva medarbetare som vill vara med och skapa ett mer hållbart samhälle!

Är du intresserad av att arbeta med oss är du alltid välkommen att skicka in en spontanansökan.

För dig som studerar

Söker du efter ett spännande företag att skriva ditt exjobb på? Eller letar du kanske efter en praktikplats alternativt sommarjobb? Vi på Mewab ser väldigt positivt på nya kontakter med utbildningar som går i linje med våra inriktningar. Läs mer här!